<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=199839833918882&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blijf op de hoogte van de laatste blog artikelen

Inschrijven
Jun 16, 2021 8:24:19 AM - door Jan Willem van der Klugt - Salesmanager
1 min

Het raarste seizoen ooit?

Ik moest even twee keer kijken vorige week. Ik had het gevoel dat de tulpenkoppen er net af waren en dat we een paar weken achter lagen ‘op schema’. Maar daar zag ik toch echt een hoek waar de eerste prep-hyacinten al gerooid waren. Het rooiseizoen was al begonnen! De verschillen zijn enorm: bovenstaande foto’s zijn in dezelfde week genomen.

 

Terwijl dus de eerste hyacinten gerooid zijn, zie ik nog prachtige hoeken tulpen. Maar ik zie ook tulpen die strijden om te overleven naast een hoek Oriëntals waar de knopjes al in zitten. Ik kan me niet herinneren dat de verschillen zo extreem waren.

 

Zeker onder zulke omstandigheden is het van belang de gewassen nauwlettend in de gaten te houden en daar waar nodig te beschermen. ADAMA is daarin uw partner. Wij snappen waar de uitdagingen liggen en werken dagelijks aan innovatieve oplossingen.

 

Listen > Learn > Deliver

Jan Willem van der Klugt - Salesmanager
Jan Willem van der Klugt - Salesmanager
Geboren en getogen op een bloembollenkwekerij en met een achtergrond in agrarische bedrijfskunde en onderzoek, ken ik de bloembollensector door en door. Aangezien ik ook verantwoordelijk ben voor het demo-onderzoek in bloembollen, ben ik altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor opkomende problemen.

Wellicht ook interessant